08301 MATARÓ
Apartat de correus 44

Portada

CAMPIONATS D’ESPANYA ABSOLUT I JÚNIOR
Berta Cantó i Natàlia Torné sumen cinc medalles de plata en el millor balanç mai assolit pels nedadors del Centre en un campionat estatal absolut
Més informació

TORNEIG SOCIAL DE WATERPOLO
Va començar ahir a la tarda el Torneig Social de waterpolo on 8 equips formats per pares, jugadors i jugadores lluitaran per la victòria final.

EXHIBICIÓ DE TENNIS TAULA A LA RAMBLA
Molta gent en una exhibició que va "fer jugar" al públic amb els nostres jugadors.

POL SAMSÓ MEDALLA DE PLATA A BARCELONA
El nostre jove triatleta arriba en 2a posició a la Triatló de la Vila disputada a Barcelona, l'equip acaba 3r classificat.

MEDALLES I BONS RESULTATS A MALLORCA
Berta Triola i Pol Cantó tornen amb medalles del Campionat d'Espanya de Mallorca. L'equip del Mataró obté molt bones marques.

MARTA BACH I ROSER TARRAGÓ JUGUEN A MADRID
La Marta i la Roser han tornat de Madrid de jugar-hi un torneig internacional amb la selecció estatal on hi han destacat pel seu bon joc i pels gols fets per ambdues.

ÈXIT DE PÚBLIC A LES SINCROSANTES
Moltíssima gent va venir al Centre a veure l'exhibició de natació sincronitzada per part de l'Associació Esportiva Sincro Mataró

GABI TEBAR JUGA AMB LA SELECCIÓ ESTATAL JUVENIL
El nostre jugador ha jugat amb la selecció estatal un torneig internacional que s'ha celebrat a la piscina M-86 de Madrid.

Disseny: Compagina, S.L. Col·laboracions, comentaris, consultes: cnmataro@cnmataro.org / Tels: 93 796 29 02 / 93 790 36 90 / Fax: 93 790 61 48